Yükleniyor...

1000 Bitcoin’e Sahip Cüzdan Sayısı 9 Ayın En Yüksek Seviyesine Ulaştı

Glassnode tarafından paylaşılan verilere göre, 1000 Bitcoin( BTC) ve daha fazlasına sahip Bitcoin adreslerinin sayısı dokuz ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

1000 bitcoine btc sahip adres sayısı arttı

Glassnode tarafından paylaşılan verilere göre, 1000 Bitcoin( BTC) ve daha fazlasına sahip Bitcoin adreslerinin sayısı dokuz ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Veri sağlayıcısı Glassnode, 1000 BTC’den fazla Bitcoin barındıran cüzdanların sayısının arttığını ve büyük bir zirveye ulaştığını gösteren bir grafik yayınladı.

Bitcoin Balinalarının Sayısı Artıyor mu?

Glassnode’un verilerine göre 1000 ve üzerinde Bitcoin barındıran cüzdan miktarı dokuz ayın en yüksek seviyesi olan 2 bin 170’e yükseldi. Şu anki rakamlara göre 1000 BTC 9.584.670 dolara eşit.

Önceki tespit edilen en yüksek seviye ise 2 bin 168 cüzdandı. Büyümenin kısa bir sürede gerçekleştiği ifade ediliyor. Bu, iki yatırımcının daha fazla BTC’ye sahip olduğu ve Bitcoin balinaları olduğu anlamına gelebilir. Ya da zaten var olan Bitcoin’leri birkaç adres arasında böldüler.

Grafiğe göre, aynı miktarda BTC’ye sahip cüzdan sayısında son zirve geçen yıl 30 Eylül’de fark edildi. O zamanlar 2 bin 180 cüzdan vardı.

BTC Aktif Tedarik Tutarı Düştü

Glassnode tarafından yayınlanan bir başka grafik, BTC aktif tedarikinin (1d MA) on üç ayın altına düştüğünü ve şimdi toplam 1.957.244.982 BTC’ye denk geldiğini gösteriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner