Yükleniyor...

2000 Bitcoin (BTC) Binance’a Taşındı!

Büyük bir Bitcoin balinası, kripto para borsası Binance'a 18.

Bitcoin Balinası BTC

Büyük bir Bitcoin balinası, kripto para borsası Binance’a 18.6 milyon dolara karşılık gelen 2000 BTC taşıdı. Transfer, Twitter’daki Whale Alert tarafından duyuruldu.

 

Gönderici adresin son derece aktif olduğu, cüzdanda hala 4053 BTC bulunduğu ve şimdiye kadar 60000’den fazla BTC alıp gönderdiği görülüyor.

Bitcoin’in fiyatının yükselişe geçtiği anda gerçekleşen bu transfer trader’lar tarafından bir satış sinyali olarak yorumlandı. Coin360’ın verilerine göre, en büyük kripto para son 1 saatte yüzde 0,32 oranında değer kaybederken, düne göre yüzde 1,2 değer kazanarak 9.477 dolardan işlem görüyor.

Son haftalarda Bitcoin’in fiyatındaki yükselişin sebebi olarak küresel piyasalarda duyulan rahatsızlık karşısında Bitcoin’in güvenli liman görevi görmesi gösteriliyor. Analistler ve trader’lar, Mayıs ayında gerçekleşecek yarılanma (halving) ile Bitcoin’deki yükseliş ivmesinin devam edeceğini ancak en büyük kripto paranın 10.000 dolar seviyesini geçmeden önce bir düzeltme yapabileceğini ifade ediyorlar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner