Yükleniyor...

2017’de Yüzde 36 Bin Değer Kazanan Ripple (XRP) Aynı Başarıyı Tekrar Edebilir Mi?

2019 Ripple (XRP) için zor bir yıl olmasına rağmen, dijital varlık son büyük boğa koşusunun yaşandığı 2017'de en iyi performans gösteren kripto para birimiydi.

ripple xrp bağa koşusu

2019 Ripple (XRP) için zor bir yıl olmasına rağmen, dijital varlık son büyük boğa koşusunun yaşandığı 2017’de en iyi performans gösteren kripto para birimiydi.

Ripple (XRP) Tekrar Boğa Koşusuna Başlayabilir Mi?

Herkesin merak ettiği soru, XRP’nin bu tür bir performansı tekrar görüp göremeyeceğidir. İşte bu noktada lehine ve aleyhine birçok şey söylenen Ripple tartışılmaya başlandı.

Tartışma, Credible Crypto (@CredibleCrypto) adlı Twitter hesabından, CoinMarketCap’a göre 2017 yılında yaşanan boğa koşusunda en iyi performansa sahip olan kripto para birimlerini gösteren bir tablo yayınladığında başladı. Analist, XRP’in çok düşük seviyelere gelmesine rağmen eğer BTC cinsinden XRP’ye yatırım yapılması durumunda yine en az USD cinsinden 3x kârda olunacağını ileri sürdü. Ayrıca analist, 2017’nin yıldızı olan XRP için gördüğü seviyeler sebebiyle bir sonraki boğa koşusuna hazırlanmasının diğerlerinden daha uzun olduğunu belirtti.

XRP Bir Kez Daha Twitter’da Tartışmaya Neden Oldu

XRP ile ilgili her türlü açıklamada olduğu gibi, destekçilerin ve hakaretçilerin görüşlerini dile getirmeleri çok uzun sürmedi. Birçoğu, bu listeye yansımamış, daha da önemli kazançlar gören projeler olduğunu belirtti.

Diğer varlıkları bir kenara koymak, XRP’nin bir kez daha bu tür kazanımları görebileceği veya en azından diğer önemli kripto risklerinden daha iyi bir şekilde yararlanabileceği fikrine oldukça destek oldu. Hatta bazıları Twitter’da para biriminde nefret etmenin sadece popüler olduğu fikrini bile kullanıyorlardı.

Bazıları daha sert bir şekilde XRP’yi eleştirdi. Ripple ve XRP’nin her zaman yutturmaca üzerinde bankacılık yaptığını ve projenin bir pump ve dump tokeni olduğunu düşünüyordu.

Piyasa Koşulları Çok Olumsuz Olabilir

Bazıları piyasa koşullarına daha odaklıydı ve fiyat yükseldiğinde satın alanların çok olabileceğini belirtti. Sürekli satış baskısı olacağından, piyasanın bu seviyelere dönmesini zorlaştırabilir, en azından önemli miktarda yeni para akışı olmadan mümkün gözükmüyor.

Ancak kuşkusuz, XRP pazarı için zor bir 2019 oldu. Fiyatlar tüm yıl boyunca düştü ve önde gelen trader’lar fiyatın 0,03 dolara kadar düşeceğini düşünüyorlar.

Yine de, “XRP Ordusu” hiçbir zaman inancını kaybetmedi ve bir sonraki büyük boğa koşusuna ne zaman başlayacağı bilinmese de, kripto paranın büyük bir oyuncu olarak kalacağına inançları sağlam gözüküyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner