Yükleniyor...

Popüler Analist Yatırım Yapmayı Planladığı 7 Altcoin’i Açıkladı

Tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmalarının hemen ardından hem Bitcoin (BTC) hem de Ethereum (ETH) sert bir düzeltme dalgasıyla karşı karşıya kaldı.

2018 ayi piyasasinda bitcoinin btc dip noktasini dogru tahmin eden analist yatirim yapmayi planladigi 7 altcoini acikladi

Tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmalarının hemen ardından hem Bitcoin (BTC) hem de Ethereum (ETH) sert bir düzeltme dalgasıyla karşı karşıya kaldı. Uzmanlar ise, fiyatlardaki mevcut düşüşün geçici bir gerileme olduğuna ve hatta Bitcoin ve Ethereum’un daha yüksek seviyelere ulaşmasından önce sağlıklı bir geri adım olduğuna inanıyor.

Bununla birlikte, popüler bir trader ve kripto para analisti, bu önde gelen kripto paraları satın almak yerine daha fazla altcoin’e yatırım yapmayı planlıyor.

Kripto para analisti SmartContracter, Twitter üzerinden takipçilerine, Bitcoin ve Ethereum yerine yatırım yapmayı tercih ettiği altcoin’leri Aave, Synthetix, Cream, Chainlink, Uniswap, SushiSwap ve Perpetual Protocol olarak açıkladı.

Trader, Bitcoin’in 2018 ayı piyasasındaki dip noktasını doğru tahmin etmesiyle biliniyor. Analist şimdi, Bitcoin’in 33.000 aralığının altına düşmesi durumunda varlığın 26.000 dolar seviyesine düşebileceğini iddia ediyor. Ek olarak, SmartContracter, 26.000 dolarlık aynı düzeltme senaryosundan bahseden başka bir analistten alıntı yaptı.

Longhash ise geçtiğimiz günlerde son yedi gün içinde altcoin’lerin %92’sinin “Bitcoin’den daha iyi performans gösterdiğini” açıklamıştı.

Lider kripto para birimi, yayın saati itibariyle yatay hareketini sürdürmeye devam ediyor ve 32.093 dolar seviyesinden işlem görüyor. Lider altcoin Ethereum (ETH) ise, 1.235 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Analistin seçtiği altcoin’lerin yayın saati itibariyle işlem gördüğü seviyeler ise şu şekilde: Aave (AAVE) 204.17 dolar, Synthetix (SNX) 14.69 dolar, Cream (CREAM) 168 dolar, Chainlink (LINK) 25.08 dolar, Uniswap (UNI) 9.06 dolar, Sushi (SUSHI) 7.12 dolar ve Perpetual Protocol (PERP) 6.17 dolar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner