Yükleniyor...

2019’da Bitcoin’de (BTC) Neler Oldu? (İnfografik)

Bir on yılın daha sonuna geldik.

2019 Bitcoin BTC

Bir on yılın daha sonuna geldik. Bitcoin’in (BTC) 2019 özeti için hazır mısınız?

2008 küresel ekonomik krizi sonrası Satoshi Nakamato tarafından white paper’ı yayınlanan Bitcoin, merkeziyetsiz, üçüncü taraf müdehalelere karşı kormalı kripto para birimi olarak ortaya çıktı. 2009 yılında halka açık ağ olarak kullanıma girdi ve şu anda ilk başarılı kripto para olarak “1. nesil Blockchain” olarak adlandırılmaktadır.

Son 10 yılda büyük gelişmelerin yaşandığı Bitcoin ağı için 2019’da birbirinden önemli gelişmelerin yaşandığı bir yıl olarak kayıtlara geçti. 2019’da en büyük kripto para birimi bu yıl zirveyi 13.800 dolar ile gördü, toplam arzının yüzde 85’i çıkarıldı, ABD Başkanı Donald Trump ilk kez Bitcoin ve kripto paralarla ilgili açıklamalarda bulundu, Türkiye’de Bitcoin fiyatı rekor tazeledi ve daha birçok önemli gelişme yaşandı.

Sizin için 2019’da Bitcoin’de neler olduğunu gösteren bir infografik hazırladık. İnfografiği aşağıdan görüntüleyebilir, infografiğin üstüne tıklayarak yüksek kaliteli haline ulaşabilirsiniz.

2019’da Bitcoin’de Neler Oldu?

Bitcoin - 2019 İnfografik - 1Bitcoin - 2019 İnfografik - 2

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner