Yükleniyor...

2019 Dünya Ekonomik Forumu’nda Kripto Para Endüstrisi Ele Alınacak

Küreselleşme ve dördüncü sanayi devriminde hükümetler ve katılımcılar arasındaki etkileşim -kripto para endüstrisinin önemli isimleri dahil- 22-24 Ocak 2019 tarihleri arasında Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nun (WEF) ana teması olacak.

Dünya Ekonomik Forumu Kripto Para

Küreselleşme ve dördüncü sanayi devriminde hükümetler ve katılımcılar arasındaki etkileşim -kripto para endüstrisinin önemli isimleri dahil- 22-24 Ocak 2019 tarihleri arasında Davos’taki Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF) ana teması olacak.

İsviçre’de gerçekleştirilecek yıllık zirvede ekonomik meseleleri görüşmek, küresel, bölgesel ve sanayi gündemlerini şekillendirmek için 2 binden fazla iş ve politik lider, ekonomist ve gazeteci bir araya gelecek.

WEF’in Başkanı Børge Brende, Cenevre’de gazetecilere açıklama yaparken bir sonraki forum temasını açıkladı. Brende, WEF’in önemini “Bizim için uluslararası bir organizasyon olarak küresel işbirliğini sağlamak çok önemli, çünkü bugün karşı karşıya olduğumuz çok kutuplu bir dünyada jeopolitik ve jeo-ekonomik zorluklar, dördüncü sanayi devrimi ile ilgili zorluklar ve fırsatlar daha fazla işbirliğine ihtiyaç duyuyor.” şeklinde konuştu.

Forumdaki üst düzey katılımcılar, farklı taraflar arasındaki iletişim için genel bir çerçevenin oluşturulmasını tartışacaklar. Brende, kripto para birimleri ve dağıtık defterler gibi yeni teknolojilerin geliştirilmesinde rol oynayan devletler ve bireyler arasındaki işbirliğine açıkça atıfta bulunarak önemli bir açıklama yapmış oldu. WEF’de ayrıca Brexit ve AB’deki değişen ekonomik iklim gibi konulara da odaklanılacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner