Yükleniyor...

2019’da Ethereum’da (ETH) Neler Oldu? (İnfografik)

Bir on yılın daha sonuna geldik.

2019 Ethereum ETH

Bir on yılın daha sonuna geldik. En büyük altcoin Ethereum’un (ETH) 2019 özeti için hazır mısınız?

İlk olarak Kuzey Amerika Bitcoin Konferansı’nda, Ethereum kurucusu Vitalik Buterin tarafından tanıtımı yapılan sistem, genel olarak bir altcoin olarak görülse de, esasında Blockchain teknolojisinin gelişmesini ve daha fazla alanda kullanılmasını amaçlayan bir yenilikçi bir sistemdir. Ethereum kısaca gücünü Ether’den (ETH) alan bir kripto işletim sistemidir.

Ethereum’un temel amacı Bitcoin’inde temelini oluşturan Blockchain sistemi üzerinde kullanıcıların bu sistem üzerinden yeni yazılımları oluşturmasını sağlamaktadır. Ethereum’un kullanıcılara sağladığı bu özgürlük sayesinde bir çok altcoin ortaya çıkmıştır.

Ethereum ağı her geçen gün gelişimini sürdürüyor, sahip olduğu potansiyeli açık bir şekilde göstermeye devam ediyor. Her yıl olduğu gibi 2019’da da Ethereum ağında birçok önemli gelişme yaşandı. 2019’da Çin’in Etherscan’ı yasaklaması, Istanbul güncellemesinin gerçekleşmesi ve Ethereum uygulamalarında tarihi zirvenin görülmesi gibi birçok önemli gelişme kayda geçti.

Sizin için 2019’da Ethereum’da (ETH) neler olduğunu gösteren bir infografik hazırladık. İnfografiği aşağıdan görüntüleyebilir, infografiğin üstüne tıklayarak yüksek kaliteli haline ulaşabilirsiniz.

2019’da Ethereum’da (ETH) Neler Oldu?

Ethereum - 2019 İnfografik

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner