Yükleniyor...

2019’da Litecoin’de (LTC) Neler Oldu? (İnfografik)

Bir on yılın daha sonuna geldik.

2019 Litecoin LTC

Bir on yılın daha sonuna geldik. Kripto para piyasasının gümüşü olarak bilinen Litecoin’in (LTC) 2019 özeti için hazır mısınız?

2011 yılında eski bir Google çalışanı Charlie Lee tarafından geliştirilen Litecoin, temelde Bitcoin ile aynı çalışma prensibine sahip olsa da aralarında bazı farklılıklar bulunmaktadır. Bitcoin sisteminde bulunan bazı hataların giderilmesi amacıyla ortaya çıkmış ve bu alanda başarılı olmuştur. Herhangi bir merkeze bağlı olmayan, açık kod bir Blockchain sistemi üzerinde işlem gören Litecoin, ilk çıktığı dönemlerde büyük bir başarı yakalayarak diğer kripto para piyasasında kendisine önemli bir yer edindi.

2019’da Litecoin ağında başta blok ödülü yarılanmasının gerçekleşmesi, Türkiye’de fiyatının yüzde 560 artması gibi birçok önemli gelişme yaşandı. Sizin için 2019’da Litecoin’de neler olduğunu gösteren bir infografik hazırladık. İnfografiği aşağıdan görüntüleyebilir, infografiğin üstüne tıklayarak yüksek kaliteli haline ulaşabilirsiniz.

2019’da Litecoin’de (LTC) Neler Oldu?

Litecoin - İnfografik 2019

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner