Yükleniyor...

2019’da Tether’de (USDT) Neler Oldu? (İnfografik)

Bir on yılın daha sonuna geldik.

2019 Tether USDT

Bir on yılın daha sonuna geldik. Tether’in (USDT) 2019 özeti için hazır mısınız?

Bitcoin’in ve kripto para piyasasının geri kalanındaki volatilite dikkate alındığında “istikrarlı kripto para” şeklinde isim edinmiş bir kripto paranın cazibesi anlaşılabilir. 2015 yılında Tether tarafından USDT piyasaya sürüldüğü zaman arkasındaki düşünce tam olarak buydu.

USDT’nin arkasındaki şirket kripto para biriminin değerinin dolara sabitlenmiş olduğunu iddia ediyor. Dolayısıyla USDT ile istenilen hem doların istikrarına sahip olması hem de kripto para olarak kullanılabilmesi. Bunun anlamı yatırımcıların birbirinden farklı kripto paraları fiat paraya çevirme ihtiyacı duymadan, hızlı ve ucuz bir şekilde platformlar arasında aktarabilecek olması.

Sıklıkla güvenilirliği sorgulanan USDT’nin Bitcoin’in fiyatını ve diğer birçok kripto para borsasını şiddetli bir şekilde etkileyebileceğine ilişkin endişeler söz konusu. Tüm bu endişelere rağmen USDT 2019’da yükselişini sürdürdü ve en büyük stablecoin olmanın da ötesine geçerek toplam piyasa değerine göre en büyük 4. kripto para konumuna yükseldi. Peki, 2019’da Tether’de (USDT) başka neler oldu? Sizin için 2019’da Tether’de (USDT) neler olduğunu gösteren bir infografik hazırladık. İnfografiği aşağıdan görüntüleyebilir, infografiğin üstüne tıklayarak yüksek kaliteli haline ulaşabilirsiniz.

2019’da Tether’de (USDT) Neler Oldu?

Tether - İnfografik 2019

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner