Yükleniyor...

2020’de Uzun Vadeli Yatırım Yapılabilecek Kripto Paralar ve Fiyat Tahminleri

2020, yatırımcıların kripto paralarda yüksek oranlarda artışlar gördüğü bir yıl olmaya devam ediyor.

kripto para yatırım btc ada eth ıota

2020, yatırımcıların kripto paralarda yüksek oranlarda artışlar gördüğü bir yıl olmaya devam ediyor. Piyasaya yeni girenlerin özellikle takibe aldığı ve yatırım yaptığı kripto paralar bulunuyor ancak bu kripto paralardan hangilerinin uzun vadede kar getireceği herkesin merak ettiği bir konu.

Yatırım Öncesi Karar Verilmeli

Uzun vadeli hodl’cı mısınız yoksa kısa vadede kar etmek mi istiyorsunuz? Her iki sorunun cevabı içinde geniş çaplı araştırma yapmak gerekiyor.

Bazı kripto projeleri sağlık sektörüne odaklanabilirken, bazıları merkezi olmayan finansal kurumlar için bir çözümler sunuyor. Bazıları ise kendi Blockchain’de bile çalışmıyor olabiliyor. Bu nedenle, yatırım yapmadan önce bol miktarda araştırma yapılması gerekiyor. Araştırmanızı yapın ve zor kazanılan paranızı herhangi bir projeye koymadan önce güvende olduğunuzdan emin olun.

2020’de uzun vadeli yatırım yapılacak kripto para varlıklarından bazılarını sizler için derledik. Her ne kadar doğru bilgileri size ulaştırmak için çok hassas davransak da söz konusu yatırım olunca mutlaka kendi araştırmanızı yapmanız gerekir.

Bitcoin (BTC)

Şüphesiz, 2020’de kripto para piyasasında yatırım yapmak için bir numaralı varlık Bitcoin’dir. Tabii ki, bu kolay bir cevap gibi görünebilir, ancak piyasa lideri BTC’yi satın almış olmasına rağmen altcoin’lere yatırım yaparak varlıklarının çoğunu kaybetmiş çok fazla yatırımcı bulunmaktadır.

Standart bir yaklaşımla, portföyünüzün yüzde 65’inin en istikrarlı varlıklarda olması gerektiği söylenebilir. Kripto para piyasasında ilk 10’da bulunan varlıklar genellikle en istikrarlı olanlardır. Her ne kadar ayı piyasasında kazançlarının çoğunu silse de piyasadaki diğer altcoin’lere nazaran oldukça istikrarlıdır.

Bitcoin (BTC) Fiyat Tahmini

Yaklaşan yarılanma şüphesiz fiyatlara etki edecek. Ancak 100.000 dolarlık hedeflerdense yıl sonuna kadar 15.000 dolar daha gerçekçi duruyor. Bu da en az yüzde 50 değer kazanabilme ihtimali olduğunu anlamına geliyor.

Ethereum (ETH)

Etheruem, yapılan sürekli geliştirmeler ve altyapısı nedeniyle tercih edilmesi gereken bir kripto varlıktır. Dünyanın dört bir yanındaki şirketler, otomasyonu artırmak, Blockchain hakkında bilgi edinmek ve teknolojiden yararlanmaya çalışmak için sürekli olarak akıllı sözleşmelere ilgi duyuyorlar.

Ethereum (ETH) Fiyat Tahmini

Yaklaşan hard fork’ları, artan DeFi hacmi ve ölçeklendirme sorunlarına yönelik çözümler, ETH için geleceğin parlak olduğunu gösteriyor. Bu sebeple fiyatı şu anda 200 dolar seviyelerinde olan Ethereum’u yıl sonunda 500 dolar seviyelerinde görmek büyük sürpriz olmayabilir.

Cadano (ADA)

Yenilikçi Ouroboros konsensüs algoritması, Plutus kodlama dili ve Shelly ana ağ yapılandırmasıyla ADA, finansal kurumlar ve hükümet temelli ihtiyaçlar için çalışmaktadır. Bu da projenin potansiyelinin ne kadar büyük olduğunu göstermektedir.

Cadano (ADA) Fiyat Tahmini

1 dolarlık zirvesinden oldukça uzak olan ADA, 0,06 dolar seviyelerinde işlem görmesine karşın ilk 10 kripto para arasında bulunuyor. Yıl sonuna kadar bu yenilikçi projenin 0,30 dolar olması şaşırtıcı olmayacaktır.

IOTA (MIOTA)

Bu projeyi harika yapan şey özellikle pazarlamadır. Videolar, içerik ve hatta yayınlar içn kusursuzdur. Hemen hemen her projeye kıyasla pazarlama videolarından birini izlerseniz, aradaki farkı görürsünüz. İletişim ve şeffaflık açısından, yakın zamanda piyasaya sürülen 2020 yol haritası proje hakkında bir çok güzel duygu oluşturmuş durumda. Ekibin gelecekteki çalışmalarını dünyaya iletmek için inanılmaz bir çaba içinde olduğunu anlıyorsunuz.

IOTA (MIOTA) Fiyat Tahmini

Bir zamanlar ilk 5’te olan kripto para derin ayı piyasasından sonra ilk 20’nin dışına çıktı. 0,31 dolardan işlem gören IOTA sene sonuna kadar 1 doları aşabilecek gibi gözüküyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner