Yükleniyor...

2023 Shiba Inu Fiyat Tahmini: Metacade Rekabete Katılıyor (Sponsorlu)

2022 geride kalırken, 2023 yılı için en iyi yatırım opsiyonlarını aramaya başlamanın zamanı geldi.

2023 Shiba Inu Fiyat Tahmini Metacade Rekabete Katiliyor Sponsorlu

2022 geride kalırken, 2023 yılı için en iyi yatırım opsiyonlarını aramaya başlamanın zamanı geldi. Her ne kadar kripto piyasası yıl içinde düşüş eğilimi göstermiş olsa da, yatırımcılar piyasaların yeniden zirvelere oynayacağı konusunda oldukça iyimser. Shiba Inu’nun ise 2023 fiyat tahminleri sabit gibi, peki hangi projeler en yüksek yatırım getirisini sağlayacak gibi duruyor?

Metacade gibi cazip yeni seçenekler şimdiden yatırımcıların dikkatini çekti ve pek çok kişi bunun piyasadaki bir sonraki çok kazandıran token olacağını ve en son 2021’de Shiba ve Doge ile gördüğümüz yükselişleri tekrarlayacağını tahmin ediyor. Peki bu tokenlar önümüzdeki yıl nasıl bir performans sergileyecek?

Metacade Nedir? 

Metacade, oyun sektöründe devrim yaratmayı amaçlayan heyecan verici yepyeni bir Web3 projesidir. Metacade, Web3 oyunlarında sınırları zorlamak için oyun geliştiricileri, kripto meraklıları ve girişimcileri bir araya toplayarak topluluk tarafından geliştirilen Para Kazanmak İçin Oyna (P2E: Play-to-Earn) oyunlarından oluşan bir platform sunacak. 

Proje, üyelerin kendi aralarında bağlantı kurabilecekleri ve P2E oyunlarının geleceği için fikir üretmek üzere işbirliği yapabilecekleri benzersiz bir topluluk platformu sunacak. Platform, kullanıcılara oyun, yarışmalar, içerik katkısı, oyun testi ve daha fazlası aracılığıyla kazanmanın birçok yolunu sunacak. 

Metacade, üyeleri tarafından yönetilen ve kendi kendini idame edebilen bir platform olmayı hedeflemekte. Şirket içerisinde W2E pozisyonları sunarak ve oyuncularına Metagrant programı üzerinden platform için geliştirilen oyunlara oy verme şansı vererek, Metacade platformun geleceğini kendi üyelerinin ellerine vermeyi planlıyor. Metacade sonuç itibariyle, şirketin bünyesindeki topluluk üyesi insanları direk olarak kilit pozisyonlara yerleştirerek bir DAO’ya dönüşmeyi ve gelişen oyuncu topluluğuna tam kontrol vermeyi amaçlıyor.

Metacade Yeni Yılda Tüm Zamanların Zirvesine Ulaşma Yolunda

Metacade henüz presale’in 1. aşamasında ve 0.01 dolar değerinde. Bu değer, presale’in son aşamasında 0,02 dolara yükselecek şekilde ayarlanmıştır. Presale dönemi tamamlandıktan sonra bu fiyat muhtemelen daha da artacak. İşte tüm bu kazanç potansiyeli Metacade’i yılın en çok beklenen projelerinden biri haline getirmektedir.

Metacade Nasıl Çalışıyor? 

Metacade web sitesinde kullanıcılar, her biri platformdaki bir portala erişim sağlayan bir grup 2B kutucuk bulacak. Farklı portallar kullanıcıları liderlik tabloları, trend oyunlar, incelemeler ve en gelişmiş GameFi alfasına erişim gibi çeşitli seçeneklere yönlendirecek. Geliştirmeler sürdükçe, Metacade kendi metaverse’ini sergileyecek, bir 3B oyun salonu ve topluluk oyunlarının geliştirilmesine arka plandan bir bakış sunacak.

Metacade ve ana tokenı olan $MCADE’i sahipleri için güvende tutmak amacıyla Metacade, spesifikasyonunu, akıllı sözleşmesini ve ekibini bir CertiK denetimine tabi tuttu. Certik, Metacade’in olası kod hatalarını veya risklerini tespit etmek adına en ileri denetim metodolojisini ve matematiğini kullandı. CertiK ayrıca üst düzey ekip üyeleriyle kapsamlı görüşmeler ve tüm yatırımcıların içini rahatlatmak için bir Müşterini Tanı (KYC: Know Your Customer) kontrolü gerçekleştirdi.

$MCADE nasıl çalışıyor?

$MCADE, platformun yerel ve yönetişim tokeni olarak işlev görür. Ethereum ağında çalışır, bu da yatırımcıların satın alım işlemlerini tamamen güvenli bir şekilde yapmalarına olanak tanır. 

$MCADE, platformda hediye çekilişleri, özel Metacade oyun turnuvaları ve genel ödemeler için katılım dâhil olmak üzere pek çok uygulamaya sahiptir. Ayrıca oyun değerlendirmelerini yazan, en iyi alfayı bulan ve genel olarak topluluğa katkıda bulunan katılımcılar da ödüllendirilir. 

Token, iki milyar token’ın %70’inin satın alınabileceği 9 presale aşamasında satılacaktır. 

Metacade (MCADE) Fiyat Tahmini

Metacade neredeyse 1. presale hedefine ulaştığından, fiyatı önümüzdeki birkaç ay içinde muhtemelen daha da artacaktır. P2E oyun endüstrisinin popülaritesi artarken, analistler 2025’e kadar %10.000’lik bir artışla fiyatın 2 dolara ulaşacağını öngörüyorlar. Dahası, devrim niteliğindeki P2E oyun uygulamaları sayesinde, sektördeki en güçlü rakiplerinin büyük bir kısmını geride bırakma potansiyeline sahip. 

Dogecoin (DOGE) 2023’te İstikrarlı Bir Şekilde Yükselecek Gibi Duruyor

Dogecoin, kripto para topluluğuyla dalga geçmek için yaratılmış dünyanın en popüler mem coin’idir. Yine de 2021 yılında bu coin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,73 dolara ulaşarak dünya çapında manşetlere çıkmıştı. O zamandan beri fiyatı 0,007 dolara kadar düştü, ancak birçok yayın fiyatın önümüzdeki yıl artabileceğini düşünüyor. 

Analistler, DOGE’nin 2023’ün sonuna kadar minimum 0,12 dolara yükselebileceğini ve potansiyel olarak 0,25 dolar seviyelerine ulaşabileceğini belirttiler. 2025 yılına kadar bu rakam 0,39 dolara kadar çıkabilir ki bu da mevcut fiyatının 5 katı bir artış anlamına gelmektedir.

Shiba Inu (SHIB) 2023 Yılında Kademeli Bir Artış Yaşayabilir

SHIB’nin inişli çıkışlı yapısı göz önüne alındığında, 2023 için doğru bir Shiba Inu fiyat tahmininde bulunmak aldatıcı olabilir. Ancak, hayranları SHIB’in sunabileceği şeyler konusunda heyecanlı. Shiba Inu (SHIB), “Dogecoin katili” olarak adlandırılan Ethereum tabanlı bir altcoin’dir. DOGE’ye benzer bir tema kullanarak, projesinin farkındalığını yaymak için Shiba Inu köpeğini ve memlerini kullanıyor. 

Şu anda 0.000008338 dolar seviyesinde fiyatlandırılıyor. Ancak analistler bunun hem DOGE hem de Metacade’e kıyasla küçük bir artışla 2023’te 0,00002 dolara ve sonrasında da 0,000037 dolara çıkabileceğini öngörmektedir. 

Kripto topluluğu, temel fayda eksikliklerini göz önünde bulundurarak mem coinlerine olan ilgisini kaybetmiş olabilir. Shiba Inu ve Dogecoin önümüzdeki aylarda kademeli artışlar yaşayabileceğinden, yatay çizgiler yerine büyük fiyat artışları arayan yatırımcılar Metacade tokenlerini presale sırasında stoklamalıdır.

Shiba Inu’yu eToro’dan buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

Metacade presale’e buradan katılabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner