Yükleniyor...

2023 Solana’ya Yaradı – Solana Analizi

2023'e girmemizle birlikte kripto para piyasasında kimi token'larda ufak çaplı da olsa yükselişler gerçekleşti.

Unlu Yatirimci Solana Ekosisteminin Dagilacagini Dusunuyor 2

2023’e girmemizle birlikte kripto para piyasasında kimi token’larda ufak çaplı da olsa yükselişler gerçekleşti. Bu yükselişlerden arasında dikkat çekenlerden biri ise önde gelen altcoin’lerden olan Solana’da yaşandı.

Solana (SOL) CoinGecko verilerine göre son 24 saatte yüzde 16’dan fazla yükseliş kaydetti.

Solana (SOL) Analizi

Solana, yüksek performanslı ve izne ihtiyacı olmayan bir Blockchain uygulayan açık kaynaklı bir projedir. İşlemler ortalama 176 bayttan fazla değilse, merkezi bir veri tabanının standart bir gigabit ağında saniyede 710.000 işlemi gerçekleştirebilme kapasitesi bulunur.

sol gunluk
Solana’nın günlük grafiği

Solana’nın günlük grafiğine baktığımızda 35 dolar bölgesinden şiddetli bir şekilde 13 dolara gerilediğini görebiliyoruz. Buradan sonra SOL’da yatay seyir hakim olmuş ve geçtiğimiz birkaç gün içinde art arda yeşil mumlar yakmış. Solana’da bir sonraki hedef 16 dolar bölgesi olabilir. Bunun dışında bir düşüş senaryosunda da fiyat bizleri 9 dolara kadar geriletebilir.

Bunun dışında Solana’daki düşüşün sebebi ne diye baktığımızda SOL’un, FTX ile yakın bağlantısı nedeniyle geleceği hakkında şu anda bir belirsizlik durumunun hakim olmasını söyleyebiliriz. Bu, kripto topluluğundaki kullanıcıların SOL’un gelecekteki beklentilerine olan güvenini kaybetmesine neden oldu. Bununla birlikte, bir finansal analiz firması olan Delphi Digital, 1 Ocak’ta Solana’nın diğer tüm Blockchain’lerden daha fazla işlem gerçekleştirdiğini ve bunun popüler ve yoğun bir şekilde kullanılan bir platform olduğunu belirten bir tweet attı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner