Yükleniyor...

Reef Finance (REEF), Tron (TRX) ile İş Birliği Yapıyor

Polkadot DeFi Alliance kurucu üyesi Reef Finance, Tron’un DeFi ekosistemine girmesine yardım edecek.

reef nedir

Polkadot DeFi Alliance kurucu üyesi Reef Finance, Tron’un DeFi ekosistemine girmesine yardım edecek.

-Reef Finance (REEF), Tron’la (TRX) beraber DeFi ekosistemi oluşturmak için anlaştı.

-Tron’un Reef Finance ile anlaşması sonucu Reef kullanıcıları Tron tabanlı DeFi uygulamaları kullanabilecek.

-Ethereum’daki (ETH) ölçeklenebilirlik sorunu, DeFi kullanıcılarının Tron’a akmasını sağladı.

Farklı blockchain platformlarında çalışan Reef Finance, Tron’la beraber DeFi ekosistemi oluşturmak için anlaştı.

Tron, DeFi Ekosistemine Girmeye Çalışıyor

Tron, DeFi ekosistemini oluşturmak için Reef ile proje konusunda iş birliğine gitti. Tron entegrasyonu ile Reef Finance kullanıcıları Tron DeFi uygulamaları ve TRC-20 tokenlarına erişebilecek.

Reef Finance, akıllı likidite kaynağı ve getiri sağlama uygulaması olarak Aralık 2020’de Binance Launchpad’te piyasaya sürüldü.

Polkadot tabanlı platform, DeFi için platformlar arası özelliğe sahip.

Birlikte çalışabilirlik, Reef’in TRC-20 token standardında çalışmasına borç alma ve verme özelliklerinde kullanılır. Reef Finance CEO’su Denko Mancheski:

“Tron ile iş birliğimiz, DeFi dünyasındaki en büyük oyuncularla iş birliği yapma isteğimizin göstergesi. Tüm DeFi platformlarını tek çatı altında toplayarak DeFi dünyasına girişi en kolay hâle getirmek istiyoruz.”

Ethereum’un (ETH) Ölçeklenebilirlik Sorunu Tron’un İşine Yarıyor

Justin Sun tarafından hayata geçirilen merkezi blockchain platformu olan Tron, DeFi dünyasına etkin bir şekilde giremedi. Tron, JUST ve JustLend projelerini fonlayarak DeFi dünyasına adım atmaya çalıştı. Tron, şüphesiz bir şekilde DeFi iş birliklerine heyecanla bakıyor. Örneğin DEX toplayıcısı 1inch Exchange ile Tron’ın işlem protokolü JustSwap entegre edildi.

Ethereum’daki (ETH) ölçeklenebilirlik sorunu ve yüksek gas maliyetleri, DeFi kullanıcılarını alternatif blockchain platformlarına itti. Tron’un merkezi özelliklerine karşın, kullanıcılar işlem ücretlerinden tasarruf sağlayabilir.

Ethereum’daki ölçeklenebilirlik sorunu, piyasadaki en büyük stablecoin Tether’in (USDT) Tron’da kullanımının artmasına olanak tanıdı. Hatta Tron’daki USDT işlemleri, Ethereum’daki USDT işlemlerini geçti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner