Yükleniyor...

ABD, 0.7501 BTC’yi Açık Artırmaya Çıkarmayı Planlıyor

ABD hükümeti tarafından düzenlenen geçmiş açık artırmalara kıyasla küçük bir miktar olsa da, federal yetkililer önümüzdeki hafta 0.

abd 0 7501 btcyi acik artirmaya cikarmayi planliyor 1

ABD hükümeti tarafından düzenlenen geçmiş açık artırmalara kıyasla küçük bir miktar olsa da, federal yetkililer önümüzdeki hafta 0.7501 BTC’yi açık artırmaya çıkaracak. Miktar yayın saati itibariyle 54.029 dolar seviyesinden işlem gören Bitcoin için yaklaşık 40.527 dolara karşılık geliyor.

Hükümetin bu Bitcoin’i nereden edindiği veya neden GSA (Genel Hizmetler İdaresi) aracılığıyla açık artırmaya çıkarıldığı konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor. Hükümetin açık artırma sitesi genellikle ofis malzemeleri, mobilyalar ve araçlar, bilimsel ekipman ve ağır makineler gibi diğer öğeler için ayrılmış durumda.

GSA’nın açık artırma sayfasına göre, Bitcoin için başlangıç ​​teklifinin 25.000 dolar olduğu ve Atlanta, Georgia’da gerçekleşeceği biliniyor. Açık artırma 15 Mart’ta başlayacak ve 48 saat sonra kapanacak.

Teklif veren kişinin bir Adalet Bakanlığı çalışanı olmadığını onaylayan ve teklif verenin adını, sosyal güvenlik numarasını ve diğer kişisel bilgileri ile birlikte Bitcoin cüzdan adresini içeren bir belge sunması gerekiyor.

0.7501 Bitcoin için tam ödeme ise 19 Mart’ta yapılacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner