Yükleniyor...

SEC Başkanı, Elon Musk ve Dogecoin (DOGE) Sorusuna Yanıt Verdi

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı bugün CNBC'de yayınlanan Squawk Box programında yaptığı açıklamada, sosyal medya, uygulamalar ve diğer teknolojilerin ticaret ve finans piyasalarını etkilemesi nedeniyle yatırımcıların korunmasına yardımcı olmak için yeni yatırım kurallarına ihtiyaç olduğunu söyledi.

gary

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı bugün CNBC’de yayınlanan Squawk Box programında yaptığı açıklamada, sosyal medya, uygulamalar ve diğer teknolojilerin ticaret ve finans piyasalarını etkilemesi nedeniyle yatırımcıların korunmasına yardımcı olmak için yeni yatırım kurallarına ihtiyaç olduğunu söyledi.

Programda Gensler’a Elon Musk ve Dogecoin (DOGE) hakkında soru soruldu. Gensler, Elon Musk ve Dogecoin durumundaki gibi popüler isimlerin ve sosyal medyanın kripto para yatırımcılarına ve piyasaya etkisi hakkında konuştu.

Geçen ay SEC’in başkanlığını devralan Gary Gensler, yatırımcıların risk almasına rağmen, kripto paralardaki artış ve çevrimiçi gönderilerin neden olduğu şiddetli hisse senedi rallileri nedeniyle daha fazla korumaya ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Gensler, şu ifadeleri kullandı:

“Kurallarımızı yenileyeceğiz. Perakende yatırımcıların ve herhangi bir bireyin kamuoyunu yanıltmamalarını, piyasayı manipüle etmemelerini, kamuoyunu manipüle etmemelerini sağlamak için kurallar getireceğiz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner