Yükleniyor...

Polkadot (DOT) Kurucusu, Solana’nın (SOL) Yaşadığı Sorun Hakkında Konuştu

Polkadot kurucusu Gavin Wood, Solana’nın yaşadığı ağ sorunu hakkında konuştu.

polkadot dot kurucusu solananin sol yasadigi sorun hakkinda konustu

Polkadot kurucusu Gavin Wood, Solana’nın yaşadığı ağ sorunu hakkında konuştu. 

Web3 Vakfı’ndan Polkadot ve Kusama’nın kurucusu ve Ethereum’un kurucu ortağı olan Wood, dün Solana’nın yaşadığı stabilize problemi hakkında konuştu. Wood, merkeziyetsizlik problemine vurgu yaptı ve merkeziyetsiz bir ağdaki sorunların merkezileştirilmiş bir şekilde müdahale edilmesini eleştirdi. Wood blokzinciri teknolojisinin veriminin merkezileşme pahasına elde edilmemesi gerektiğine inanıyor.

Wood, gerçek merkeziyetsizlik ve iyi tasarlanmış güvenliğin saniyede on binlerce işlem işlemekten daha değerli olduğunu belirtti. Ona göre bu işlem gücü dağıtılmış bir node olmaksızın gerçekleştirildiğinde bir bankadan farkı olmayacak.

Bilindiği gibi Solana, mühendislerin sorunları çözme girişimlerinin başarısız olmasının ardından seçilmiş node’lar ile ağın yeniden başlatılacağını söylemişti. Doğrulayıcıların ağı yeniden başlatmaya karar vermesinin ardından ağ bugün sabah saatlerinde yeniden başlatıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner