Yükleniyor...

Bloomberg’e Göre Bitcoin 80.000 Doları Hedefliyor

Bloomberg’ün aktardığına göre Bitcoin, 80.

bloomberge gore bitcoin 80 000 dolari hedefliyor

Bloomberg’ün aktardığına göre Bitcoin, 80.000 doları hedefliyor.

Önde gelen haber ajansı Bloomberg’ün Barry Silbert’e bağlı Singapur’daki Luno borsasında Asya Pasifik bölgesi Başkanı olan Vijay Ayyar’ı kaynak gösterdiği haberine göre Bitcoin, 80.000 veya 85.000 dolara yükselebilir. Ancak bunun için BTC’nin kısa vadede 50.000 doların üzerinde kalması gerekiyor.

Bloomberg, Bitcoin’in eski rekorunu önemli ölçüde geride bırakabileceğini gösteren bazı grafikler paylaştı. Buna göre ters baş & omuz modeli, Bitcoin’de 80.000 doları işaret ediyor. Bloomberg ayrıca Ichimoku sinyali ve opsiyon piyasasının da Bitcoin’in yıl sonunda 80.000 dolara kadar yükselebileceğini gösterdiğini ekledi.

ABD’nin Artan Borcu Bitcoin’e Yarayacak

Daha önce aktardığımız üzere Bloomberg analisti Mike McGlone, Bitcoin’in yılın dördüncü çeyreğinde önemli kazanımlar elde etmesini bekliyor. Ona göre, artan ABD borcu ve temerrüt endişeleri Bitcoin’in benzersiz bir fiyat artışı yaşamasına yardımcı olabilir.

Bilindiği gibi Bitcoin, son zamanlarda güçlü bir yükseliş başlattı. Dün akşam neredeyse 58.000 dolara kadar yükselen Bitcoin, geçtiğimiz saatlerde küçük bir düzeltme yaşayarak 56.400 seviyesini gördü. Bitcoin CoinGecko’ya göre yayın saati itibariyle 57.200 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner