Yükleniyor...

CIA, Kripto Para Projeleri Üzerinde Çalışıyor

Amerika Birleşik Devletleri Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), kripto paralar ile ilgili bazı projeler üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

CIA

Amerika Birleşik Devletleri Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), kripto paralar ile ilgili bazı projeler üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Amerika Birleşik Devletleri Merkezî İstihbarat Teşkilatı Direktörü William J. Burns’e göre CIA kripto paralar konusunda birkaç proje oluşturdu.  

Wall Street Journal’ın CEO Zirvesi sırasında, CIA Direktörü William Burns, CIA’nın kripto para birimleri için birden fazla projesi olduğunu açıkladı.

Burns, siber suç çetelerinin saldırıların ölçeği, sayıları ve gelişmişlikleri açısından erişimlerini genişlettiklerini söyledi.

CIA’in kripto para projeleriyle ilgili haberler, ajansın Bitcoin kurucusu olmasıyla ilgili tartışmaları alevlendirdi.

Bu yılın başlarında eski CIA patronu Michael Morell, Coinbase ve Square liderliğindeki Crypto Council for Innovation tarafından yayınlanan bir raporda blockchain teknolojisini gözetim için bir nimet olarak nitelendirerek hükümetlerin benimsemesi gerektiğini söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner