Yükleniyor...

OpenSea NFT Satışları Bu Ay Büyük Bir Patlama Yaşadı

Dune Analytics'ten alınan verilere göre, OpenSea, Ocak 2022'de yaklaşık 2,7 milyar dolar hacim üretti.

opensea NFT

Dune Analytics’ten alınan verilere göre, OpenSea, Ocak 2022’de yaklaşık 2,7 milyar dolar hacim üretti. Geçen yıl Ağustos ayında ulaştığı 3,4 milyar dolarlık rekoru geçme yolunda ilerliyor.

Dune Analytics’e göre OpenSea, 9 Ocak’ta 261 milyon dolarlık en büyük günlük hacmini kaydetti. OpenSea, Ocak ayında şu ana kadar her gün için 150 milyon dolarlık işlem hacmi rekorunu kırdı.

NFT hacmindeki bu canlanma, NFT koleksiyonu Bored Ape Yacht Club (BAYC) ve kardeş koleksiyonları Mutant Ape Yacht Club (MAYC) ve Bored Ape Kennel Club (BAKC) fiyatlarındaki artıştan kaynaklanıyor. BAYC koleksiyonları tek başına OpenSea’deki hacmin yaklaşık %10’unu oluşturuyor.

veri1
veri2 1

NFT ticaretindeki yeni gelişmeler, kriptonun en sıcak büyüyen segmentinde önemli değişiklikleri de beraberinde getiriyor.

OpenSea, üç gün içinde yaklaşık 400 milyon dolarlık satış hacmi oluşturan ve yeni başlatılan merkeziyetsiz NFT pazarı LookRare ile rekabet ediyor.

veri3

Önde gelen NFT pazarı OpenSea 2017 yılında kuruldu. Girişim sermayesi şirketleri Paradigm ve Coatue liderliğindeki C Serisi turda yakın zamanda 300 milyon dolarlık sermaye topladı. OpenSea’yi Temmuz ayındaki 1.5 milyar dolarlık değerlemesinden yaklaşık on kat daha fazla olan 13,3 milyar dolarlık bir değeri ortaya koydu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner