Yükleniyor...

FTX 2.0: Yine, Yeni, Yeniden

Mahkeme dosyalarına göre FTX, yeni CEO John Ray öncülüğünde yeniden başlama planları yapıyor.

FTX

Mahkeme dosyalarına göre FTX, yeni CEO John Ray öncülüğünde yeniden başlama planları yapıyor.

Geçtiğimiz gün işlenen bir mahkeme dosyasına göre, FTX ekibi borsayı yeniden başlatmanın hazırlığını yapıyor. Daha önce de FTX‘in yeniden başlatılabileceği ve tekrar müşterilerini çekebileceği gündem olmuştu. Son dosyada, yeniden başlatma planlamasının maddi boyutunun planlandığını ortaya çıkardı.

FTX, Yeniden Sektöre Giriş Yapmak Üzere

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto para borsası FTX‘in yeniden başlatılacağına yönelik mahkeme dosyası, FTT token’ın da fiyatını yükseltti.

Ortaya çıkan mahkeme dosyasında, yeni CEO John Ray ile harekete geçen FTX’in yeniden başlama planlarını döküman haline getirdiği görüldü. Daha önce FTX, 5.5 milyar dolara yakın bir likit varlığa sahip olduğunu ve alacaklılarla yürütülen süreçlerden sonra 7.3 milyar dolar varlığı geri kazandığını aktarmıştı.

Tüm bu gelişmelerin ardından, mahkeme dosyalarına yeniden başlama planları iliştirildi.

İflas süreçleriyle ve yeniden yapılanma planlamasıyla gündemde yer edinen FTX, birçok önemli konuları tartışmaya başladı. Bu konular arasında, borsanın yeniden yapılandırılmasının planlanması ve borsanın FTX 2.0 olarak yeniden başlatılması da yer alıyor.

Gündeme düşen bu haberler, FTX’in kripto para birimi olan FTT’nin de değerini yükseltti. FTT, 1 dolar seviyelerinde hareket ederken, günü 1.12 dolar civarında geçiriyor.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
0
Düşüncelerinizi duymak istiyoruz, lütfen yorum yapın.x