Yükleniyor...

Genesis Alacaklıları Arabulucuya Gidecek

İflas etmiş kripto kredi şirketi Genesis'in alacaklıları arabulucuya gidiyor.

genesis global iflas davasi

İflas etmiÅŸ kripto kredi ÅŸirketi Genesis‘in alacaklıları arabulucuya gidiyor.

Geçtiğimiz günlerde şirket tarafından verilen teklif alacaklılarca kabul edildi. Böylelikle alacaklılar ile şirket orta noktada buluşmak için bir arabulucuya gidecek.

Genesis ve Alacaklılar Masaya Oturacak

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

İflas etmiş kripto para kredi kuruluşu Genesis Global Holdco LLC ve bir alacaklı grup , şirketin ana şirketi Digital Currency Group tarafından desteklenen önerilen bir iflas çıkış planını konuşmak için bir arabulucuyla görüşmeyi kabul etti .

Genesis ve alacaklı grubu 30 günlük arabuluculuk sürecine girecek. Taraflar 8 Mayıs’tan önce iki arabuluculuk oturumu istedi.

genesis 2

Genesis avukatı Sean O’Neal yaptığı açıklamada, kripto borç vericinin önerilen yeniden yapılandırma anlaÅŸmasına karşı çıkan teminatsız alacaklılar komitesi de dahil olmak üzere 30 günlük bir arabuluculuk dönemi kabul ettiÄŸini söyledi. O’Neal, Genesis’in 8 Mayıs’tan önce iki önemli bir arabuluculuk oturumu düzenlemeyi hedeflediÄŸini söyledi. Arabuluculuk sona erdiÄŸinde anlaÅŸmanın nihai ÅŸartları da kamuoyuna açıklanacağını da belirtti.

Genesis ve komitenin hala tartışmaları denetleyecek bir arabulucu seçmesi gerekiyor. O’Neal, Yargıç Sean Lane’e, bir arabulucular listesi için çalışmaya baÅŸladıklarını ve bir arabulucu seçildiÄŸinde mahkemeye süreci özetleyen bir bilgi sunacaklarını söyledi.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
0
Düşüncelerinizi duymak istiyoruz, lütfen yorum yapın.x