Yükleniyor...

2015’ten Bu Yana Bir İlk Yaşanıyor! Bitcoin’de Hedef 8.400 Dolar Olabilir

Toplulukta Crypto Thies olarak bilinen kripto para analisti, hareketli ortalama yakınsamasının (MACD) artık Bitcoin için olumlu sinyaller verdiğini söylüyor.

Bitcoin 8.400 Dolar

Toplulukta Crypto Thies olarak bilinen kripto para analisti, hareketli ortalama yakınsamasının (MACD) artık Bitcoin için olumlu sinyaller verdiğini söylüyor.

MACD indikatörü, bir varlığın fiyatının yukarı yönlü veya aşağı yönlü hareketinin güçlenip güçlenmediğini belirlemeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır. İndikatör bir yıldan uzun bir süre sonra yeşile dönmüş durumda.

Crypto Thies, Bitcoin’in önümüzdeki haftalarda 8.400 dolara çıkmadan önce 4.300 dolara kadar düşebileceğini tahmin ediyor.

Buna karşın, birçok kripto para analisti ayı piyasasının henüz bitmediğini ve Bitcoin yine 3.200 dolar seviyelerine dönebileceğini öne sürüyor. Civic CEO’su Vinny Lingham geçtiğimiz günlerde CNBC’ye verdiği demeçte Bitcoin’in 6.200 doları geçene kadar ve en az bir veya iki gün boyunca o seviyede kalıncaya kadar Bitcoin boğa koşusunun gerçek olduğuna inanmadığını söyledi.

Eski Wall Street trader’ı ve JPMorgan Chase’deki Başkan Yardımcısı Tone Vays, Bitcoin’in önümüzdeki aylarda 3.000 dolar veya daha düşük bir seviyeye düşebileceğine inandığını dile getirdi.

Şu anda kripto para piyasası yeşile bürünmüş durumdaydı. Haberi hazırladığımız sırada Bitcoin 5.301,68 dolardan değiştirirken öncü kripto para biriminin değeri son 24 saatte %0,94 oranında artmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner