Yükleniyor...

2018’den Bu Yana Milyonlarca Bitcoin Hareketsiz Kaldı

BitInfoCharts ve sosyal medyada balinaların hareketlerini bildiren Whale Alerts bu hafta ilginç verileri ortaya koydu.

Bitcoin BTC Hareketsiz HODL

BitInfoCharts ve sosyal medyada balinaların hareketlerini bildiren Whale Alerts bu hafta ilginç verileri ortaya koydu.

Nisan ayında başlayan ve BTC/USD’nin 4.000 dolardan 8.300 dolara yükselmesine neden olan eğilime rağmen HODL’lar hala birikim yapmaya, ellerindekileri Bitcoin’leri satmadan tutmaya devam ediyorlar.

BitInfoCharts’a göre, yaklaşık 10.5 milyon BTC, 5 Mayıs 2018’ten bu yana bulundukları cüzdanda hareket etmeden kaldı. Hareketsiz kalan BTC miktarı tüm zamanların en yüksek seviyesinin görülmesinden önceki yıl 5.28 milyon BTC’ydi. Mevcut Bitcoin miktarı o dönemde HODL’ların ellerinde tuttukları BTC miktarının yaklaşık iki katı.

Hareketsiz Bitcoin

Şu anda 21 milyondan yaklaşık 17.7 milyon Bitcoin (BTC) madenciliği yapıldı. Çıkarılan Bitcoin miktarı her geçen gün artmaya devam ediyor.

Sadece 2 Günde 200 Milyon Dolar Değerinde 6 İşlem Yapıldı

Ağda büyük hareketler görülmeye devam ediyor. Whale Alerts’a göre, 19 Mayıs’ta toplamda 83,4 milyon dolar değerinde üç ayrı işlem yapıldı ve toplamda 10.500 BTC hareket etti. Trend, Pazartesi günü de devam etti ve 127.3 milyon dolar değerindeki 16.000’da fazla BTC art arda üç işlemle hareket etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner