Yükleniyor...

Yatırım Yönetimi Şirketi CEO’su: 2019 Boğa Döngüsünde Bitcoin Fiyatı 30.000 Dolara Yükselecek

yatırım yönetimi şirketi Morgan Creek Capital Management'ın kurucusu ve CEO'su Mark Yusko, CNBC'ye verdiği son röportajda Bitcoin'in gün içinde 12.

Bitcoin Fiyatı 7

yatırım yönetimi şirketi Morgan Creek Capital Management’ın kurucusu ve CEO’su Mark Yusko, CNBC’ye verdiği son röportajda Bitcoin’in gün içinde 12.800 dolara kadar çıkması sonrası yeni bir yükseliş öngörüsünde bulundu.

CNBC’nin Fas Money programına verdiği demeçte Yusko, “Kesinlikle eski yüksek seviyelere tekrar geleceğiz” dedi. Yusko, mevcut boğa döngüsünde 2017’deki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 doların aşılacağını düşündüğünü ortaya koydu. Ayrıca “[…] Bir sonraki parabolik harekette olduğumuzu düşünüyorum. Küçük bir düzeltme yapmadan önce parabolik hareket bizi 30.000 dolar seviyesine götürür. […]” değerlendirmesinde bulundu.

Görüşlerini paylaşmaya devam eden Yusko, kısa bir süre önce öne sürdüğü öngörüsünü yeniden dile getirdi ve BTC/USD’nin orta vadede 100.000 dolara ulaşabileceğini söyledi.

BTC Fiyatı

Bitcoin fiyatı son haftalarda sessiz bir şekilde seyrediyordu, ancak bugün yaptığı sert hareketle TSİ 10:04’de 12.800 dolara kadar yükseldi. Bu da birçok düşüş eğiliminde olunduğunu iddia eden uzmanı şaşırtan bir gelişme oldu. Yatırımcılar yayın sırasında haftalık bazda yüzde 15, aylık bazda ise yüzde 60 kazanç elde ettiler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner