Fox Business’tan Charles Gasparino, Ripple Labs’ın üst düzey yöneticilerinden aldığı bazı bilgileri Twitter hesabından paylaştı.
Yöneticilere göre SEC’in açtığı dava sebebiyle, Ripple’ın yalnızca ABD içerisindeki işleri zarar gördü. Ripple’ın ABD haricindeki faaliyetleri ise gelişmeyi sürdürüyor. Şirket kısa bir süre önce Japonya’dan Filipinlere bir ODL koridoru kurdu. Ek olarak RippleNet ağı da genişletilmeye devam ediyor.
Charles Gasparino daha önce atmış olduğu tweet’te, Ripple Labs’in SEC ile arasındaki davayı çözmeye niyetli olmadığını, bunun yerine kazanmayı planladığını ifade etti.
Gasparino ek olarak SEC’in kripto şirketlerine karşı tutumunun, (Coinbase ve Ripple gibi) şirketlerin inovatif faaliyetlerini yurt dışında yapmak zorunda kalmalarına sebep olduğunu vurguladı.