Yükleniyor...

2022 FIFA Dünya Kupası Skor Tabloları NFT’ye Dönüşüyor

Budweiser, Katar'da yapılacak olan 2022 FIFA Dünya Kupası skor tablolarını NFT'ye dönüştürecek.

2022 FIFA Dunya Kupasi Skor Tablolari NFTye Donusuyor

Budweiser, Katar’da yapılacak olan 2022 FIFA Dünya Kupası skor tablolarını NFT’ye dönüştürecek.

FIFA, Eylül ayının başlarında, turnuvanın unutulmaz kesitlerinden meydana gelecek bir NFT koleksiyonu yayınlayacağını duyurmuştu. Blockchain ve metaverse ile bağlantısı artan FIFA için bir adım da Budweiser tarafından atılıyor.

2022 FIFA Dünya Kupası Heyecanı NFT’ye Yansıyor

Budweiser’in girişimi Budverse ve FIFAWorldCup, Canlı Skor Tablosu NFT Koleksiyonu ile alıcılara, seçtikleri ülkenin yarışma boyunca ilerlemesini takip edecek bir skor tablosu üretecek.

Koleksiyon, sahipleri için bazı ekstra avantajlar da sağlıyor. Özel skor tablosunun yanı sıra; Dünya Kupası başlangıç ​​seti, yalnızca sahiplere özel bir Discord sunucusu, mini oyun erişimi ve ayrıca Doha’daki FIFA dünya kupası finallerine kadar uzanan bir gezi imkanı sağlanıyor.

2022 FIFA Dunya Kupasi Skor Tablolari NFTye Donusuyor 1

Tarihte ilk kez kışın düzenlenecek olan FIFA Dünya Kupası, 21 Kasım-18 Aralık tarihlerinde düzenlenecek. 40 günden az bir süre kalan turnuvanın açılışını Katar ile Ekvador milli takımları yapacak. Yaklaşık 2.5 milyon kişinin turnuvayı aktif olarak takip etmesi bekleniyor. Bu kişilerden bir çoğu da Canlı Skor Tablosu NFT Koleksiyonu satın alabilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner