Yükleniyor...

2014 – Bitcoin Konferansı Bugün Başladı

Bitcoin'le ilgili tüm yatırımcıların, girişimcilerin ve geliştiricilerin yakından takip edip, merakla beklediği "2014 Bitcoin Konferansı" bugün başladı!

Bitcoin’le ilgili tüm yatırımcıların, girişimcilerin ve geliştiricilerin yakından takip edip, merakla beklediği “2014 Bitcoin Konferansı” bugün başladı!

Bitcoin Foundation tarafından yıllık periyotlarla düzenlenen; yatırımcıların, teknoloji gurularının, girişimcilerin ve geliştiricilerin finansal teknoloji alanında devrim yaratan Bitcoin etrafında buluşacağı etkinlik nihayet start aldı. 15-17 Mayıs tarihlerinde Amsterdam’da gerçekleşecek olan etkinliğe katılım çok fazla.

Konferansta Bitcoin ve kriptopara dünyası ile ilgili oldukça ilgi çeken konular işlenecek. Bitcoin Foundation’ın gelecek planları ile ilgili konuların konuşulacağı açılıştan sonraki günlerde, Bitcoin ile bankacılık sisteminin ilişkisi, kriptoparaların geleceği, Bitcoin’de yapılan düzenlemeler ve daha bir çok konu görüşülecek.

bitcoin-blockchain

Konferansta aynı zamanda Bitcoin Foundation ve Blockchain.info tarafından düzenlenen ve ilk kez gerçekleştirilecek olan “Yıllık Blockchain Ödülleri” sahiplerini bulacak. Ödül alacak çalışmaların kategorileri ise şöyle: En Etkileyici Bağış, En Yaratıcı Video, En Bilgilendirici Podcast, En Etkileyici Yatırımcı, En iyi ATM Dizaynı, En İyi Muhabir, En İyi Mobil Uygulama ve Akademik Yazı.

2014 – Bitcoin Konferansı ile ilgili daha çok bilgi almak için buraya tıklayın.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner