Yükleniyor...

2017’den Bu Yana Ethereum Hacminde Bir İlk! Tam 900 Milyon Dolar!

Piyasa değerine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH) için haftalık işlem hacmi Coinbase'de 17 aydan fazla bir süre sonra en yüksek değere ulaştı.

Ethereum ETH Hacim

Piyasa değerine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH) için haftalık işlem hacmi Coinbase’de 17 aydan fazla bir süre sonra en yüksek değere ulaştı.

13 Mayıs’tan 19 Mayıs’a kadarki süreçte Coinbase’in en popüler iki ETH marketinde (ETH/BTC ve ETH/USD) toplam 3.675.570 ETH el değiştirdi. Bu, mevcut piyasa fiyatlarında 904 milyon dolardan fazla ediyor. TradingView verilerine göre, görülen haftalık hacim 11 Aralık 2017’den bu yana Ethereum’da görülen en yüksek haftalık hacmi simgeliyor.

Coinbase’e yeni eklenen ve diğer mevcut ETH marketlerinin (ETH/GBP, ETH/EUR ve ETH/USDC) işlem hacmi bu hacme dahil edildiğinde 7 günlük bir sürede mevcut piyasa fiyatlarında 1 milyar dolar değerinden fazla 4.271 milyon ETH el değiştirdi.

Haftalık Ethereum ETH Hacmi
Coinbase Haftalık Ethereum Hacmi

Ethereum fiyatı geçtiğimiz hafta yüzde 37 oranında yükseldi. Haftalık alım satım hacmindeki kuvvetli artış son rallinin sürdürülebilir olabileceğinin düşünülmesinden dolayı perakende yatırımcıların kripto para piyasasına yeniden giriş yaptılar.

8 milyar dolar değerinde değerlemeye sahip olan Coinbase, marka birlinirliği ile en büyük ABD merkezli kripto para borsası. Bu nedenle Coinbase, piyasaya hızlı ve güvenli bir şekilde giriş yapmak isteyen yatırımcılar için tercih sebebi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner