Yükleniyor...

2022 FIFA Dünya Kupası NFT’leri için Yeni İş Birliği

Coca-Cola, 10 bin adetlik 2022 FIFA Dünya Kupası NFT koleksiyonu yayınlamak için CryptoCom ile iş birliği yaptı.

2022 FIFA Dunya Kupasi NFTleri icin Yeni Is Birligi

Coca-Cola, 10 bin adetlik 2022 FIFA Dünya Kupası NFT koleksiyonu yayınlamak için CryptoCom ile iş birliği yaptı.

Bu yılın ortalarında FIFA ve Algorand, blockchain iş birliği yaptığını duyurdu. Dünya Kupası için çeşitli iş birlikleri ve ortaklıklar artmaya devam ediyor. FIFA, Eylül ayının başlarında, turnuvanın unutulmaz kesitlerinden meydana gelecek bir NFT koleksiyonu yayınlayacağını duyurdu. NFT bağlantısı artan FIFA için daha önce bir adım da Budweiser tarafından geldi. Koleksiyon üreticileri arasına adını yazdıran yeni isim Coca-Cola oldu.

Coca-Cola, 2022 FIFA Dünya Kupası NFT Koleksiyonu Yayınladı

Coca-Cola, turnuvadaki maçlardan elde edilen ısı haritalarına dayanan Dünya Kupası NFT koleksiyonu yayınlıyor.

NFT’ler daha önce Nike, DoorDash ve müzisyen Grimes ile çalışan dijital sanatçı GMUNK tarafından geliştiriliyor. Crypto.com’un NFT platformunda barındırılacak olan 10 bin adet NFT, FIFA Dünya Kupası maçlarında oyuncuların oyun içi hareketleri izlenerek oluşturuldu. Bu öğeler Crypto.com NFT platform hesabına kaydolan taraftarlara sunuluyor.

Bu tarz koleksiyonlar ve projeler sayesinde, taraftar kitlesi değişiyor ve dünyanın dört bir yanındaki futbol severler oyuna yeni ve heyecan verici şekillerde dahil oluyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner