Bernstein, 5 Trilyon Dolarlık Fırsata Değindi! • Coinkolik
Yükleniyor...

Bernstein, 5 Trilyon Dolarlık Fırsata Değindi!

Bernstein, tokenizasyonun faydalı olduğunu ve bu faydanın 5 trilyon dolarlık bir fırsat yaratabileceğini belirtti.

Tokenizasyon bernstein

Bernstein, tokenizasyonun faydalı olduğunu ve bu faydanın 5 trilyon dolarlık bir fırsat yaratabileceğini belirtti.

Kripto para birimlerinin yaygınlaşması ve dijital varlık kullanımına artan ilgi, tokenizasyon konusunu gündeme taşıdı. Birçok ülkede tokenizasyon çalışmaları araştırılmaya devam ediliyor. Merkez bankası dijital para birimleri (CBDC) ve stablecoin’ler dikkat çekiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Tokenizasyon konusu üzerinde bir araştırma raporu yayımlayan Bernstein, tokenleştirme fırsatının 5 yıl içerisinde 5 trilyon dolarlık bir fırsat yaratabileceğini aktardı.

Bernstein, Tokenizasyonun Fırsatlarına Değindi

Bir araştırma raporu yayımlayan Bernstein, tokenizasyon sürecinin operasyonel anlamda verimlilik sağlayacağını ve gelişmiş likidite sunacağını ifade etti.

Tokenizasyon kavramına değinen Bernstein, bu fırsatın önümüzdeki yıllarda, stablecoin’ler ve CBDC’lerde büyüme sağlayabileceğini aktardı. Bernstein’e göre, tokenizasyonu fırsatı 5 trilyon dolarlık bir büyüme yaşatabilir.

Bernstein raporuna göre, stablecoin’ler ve CBDC’ler ödemelerde uygulanabilirliğe fayda sağlayacak. Bu büyüme, zincir üstü mevduatlarda, özel piyasa fonlarında ve menkul kıymetler öncülüğünde trilyonlarca dolarlık bir fırsata dönüşecek.

Konuyu irdeleyen Bernstein, şunları söyledi;

Önümüzdeki beş yıl içinde, Çin’in CBDC programı liderliğinde dolaşımdaki stablecoin’lerde ve CBDC tokenlerinde bir artış bekliyoruz

Tüm bu olumlu rapora rağmen Bernstein, piyasadaki mevcut düzenleyici belirsizliğine dikkat çekti. Bernstein, gelişmekte olan teknolojilerin tutucu bir yaklaşım sergilendiğine başarılı olabileceğini aktardı.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
0
Düşüncelerinizi duymak istiyoruz, lütfen yorum yapın.x