Yükleniyor...

2023’ün en iyi 5 kripto AirDrop’u

AirDrop'lar özellikle kripto piyasasına yeni giriş yapacak olan kişiler için iyi bir başlangıç aşaması olabilir.

airdrop 1

AirDrop’lar özellikle kripto piyasasına yeni giriş yapacak olan kişiler için iyi bir başlangıç aşaması olabilir. Bilindiği üzere, AirDrop almak için basit görevleri tamamlayarak ücretsiz ödüller kazanılabiliyor.

Yalnızca piyasada yeni olan kişiler değil, aynı zamanda hali hazırda aktif yatırım yapanlar da AirDrop etkinliklerini yakından takip ediyorlar. Bu yıl ise kripto piyasası birçok öne çıkan Airdrop’lara sahne oldu. Biz de 2023’ün en iyi 5 kripto AirDrop’unu sizler için derledik…

airdrop

1. Blur

Ekim 2022’de başlatılan Blur, profesyonel yatırımcılar için hızla en iyi platform olarak ortaya çıkan Ethereum tabanlı bir NFT pazarıdır. OpenSea’den daha yüksek bir hacme ve NFT işlem hacmi için yüzde 60’tan fazla pazar payına sahiptir. Blur, düşük fiyatlar, yüksek hız ve NFT zemin derinliği haritaları, toplama süpürme, NFT istatistikleri ve daha fazlası gibi ayırt edici özellikleriyle öne çıkmıştır.

airdrop

2. Pendle

Getiri ticareti protokolü Pendle, merkezi olmayan finans (DeFi) kullanır. Bir birincil token (PT) ve bir yield token (YT), Pendle protokolünde getiri sağlayan varlıkları bölmek için kullanılan iki varlıktır. Pendle kullanıcıları, yükseliş dönemlerinde risklerini artırarak veya ayı dönemlerinde azalan getirilere karşı riskten korunarak getirilerini artırabilir. Pendle kullanıcıları sabit getiri, uzun getiri veya iki taktiğin bir kombinasyonu seçeneklerine sahiptir.

the binance bitcoin button

3. The Binance Bitcoin Button

The Binance Bitcoin Button, kayıtlı kullanıcıların 1 BTC kazanmak için oynayabileceği basit bir oyundur. Tek şart, kazanmak için geri sayım bitmeden Bitcoin düğmesine tıklamaktır. Yine de oyunla ilgili başka kısıtlamalar da bulunur. Kullanıcılar çeşitli görevleri tamamlayarak daha fazla tıklama kazanabilirler. Bunun yanı sıra, zaman sayacı düz bir şekilde geri saymak yerine farklı bir oynaklığa sahiptir. Bu da oyuncuların sayacın 00:00’a ne zaman ulaşacağını tahmin etmelerini çok daha zor hale getirir.

4. OP Names

Bir Web3 hizmeti olan OP Names veya Optimism Name Service, kullanıcıların çevrimiçi kimliklerini yönetmelerini sağlar. Kullanıcılar isimlerini belirleyebildikleri ve toplu kimlikleri yönetebildikleri için, Solana Name Service’e benzer şekilde çalışması amaçlanmıştır. Optimism Name Service sonunda bir Web3 Name Card, NFT, DAO ve merkezi olmayan barındırma oluşturmayı amaçlar. Alpha Testnet’in kısa bir süre önce başlatılmış olması, hizmetin henüz gelişme aşamasında olduğunu göstermektedir.

camino network

5. Camino Network

Camino Network adlı bir Layer 1 platformu, seyahat sektörüne blokzinciri çözümleri sunmayı amaçlamaktadır. Camino, Solidity’yi desteklemektedir ve EVM uyumludur, bu da zincirin birlikte çalışabilirliğini artırır. Camino, platform kullanıcılarını ödüllendirme çabasının bir parçası olarak ilk 100 liderlik tablosunu bitirenlere CAM token ödülleri verecek bir promosyona sponsorluk yapar. Kullanıcılar, Zealy görev panosundan çeşitli sosyal medya sitelerine katılmak, bir Camino cüzdan adresi oluşturmak ve liderlik tablosunda yükselmek gibi çok sayıda görevi yerine getirmelidir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


ck x banner
ck youtube banner