Kripto cüzdan uygulaması Giddy, Polygon kullanıcılarının USDC’de gas fee ödemesine izin veriyor.
Giddy ilerleyen dönemde daha fazla token’da gas fee’lerin ödenmesinin sağlanacağını açıkladı. Konu hakkında şirketin CEO’sundan açıklama geldi.
Kripto Cüzdan Uygulaması Giddy, Polygon Kullanıcılarına USDC İle Gas Fee Ödeme Seçeneği Sunuyor
Kripto cüzdan şirketi Giddy Polygon kullanıcılarının, işlemlerinin gerçekleşmesi için ödeme yapmak üzere bu Blockchain’in yerel token’ı olan MATIC’e olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Şirket, MATIC yerine USDC ile de Polygon kullanıcılarının gas fee ödemesi yapabileceğini açıkladı.
Bu gelişme sonrasında şirketin CEO’su, “gelecekte daha da fazla tokeni destekleyecek” dedi.
“Otogaz” olarak adlandırılan yeni özellik aslında MATIC’i denklemden çıkarmıyor. Polygon’un yan zinciri, tıpkı Ethereum ağının Ethereum’a ihtiyacı olduğu gibi, hala MATIC’te gas ödemesi gerektiriyor. Ancak, perde arkasında USDC ve MATIC arasında takas yaparak, MATIC’i son kullanıcının satması gerekliliğini ortadan kaldırıyor.
CEO Eric Parker konu hakkında şu açıklamada bulundu:
“Kullanıcı cüzdanında USDC, GIDDY veya MATIC bulundurduğu sürece, hiçbir ek maliyet veya zorluk olmadan token takas edebilir veya gönderebilirler.”