Yükleniyor...

2020 ABD Başkanlık Adayının ETH ve LTC’ye Yatırım Yaptığı Ortaya Çıktı

Amerika Birleşik Devletleri Kongresi Başkanı ve 2020 ABD Başkanlık adayı olan Tulsi Gabbard'ın federal açıklama raporuna göre boğa piyasasının zirvesinde Litecoin ve Ethereum aldığı ortaya çıktı.

ETH ve LTC

Amerika Birleşik Devletleri Kongresi Başkanı ve 2020 ABD Başkanlık adayı olan Tulsi Gabbard’ın federal açıklama raporuna göre boğa piyasasının zirvesinde Litecoin ve Ethereum aldığı ortaya çıktı. Rapora göre Gabbard, Aralık 2017’de 1.001 ila 15.000 dolar değerinde Ethereum ve Litecoin aldı. Bu süre zarfında Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 19.500 doları görmüştü. Gabbard’ın aldığı kripto paraları elinde tutup tutmadığı veya ne kadarını elinde tuttuğu ise bilinmiyor.

Tulsi Gabbard Gibi Birçok İsim Kripto Paralara Yatırım Yapıyor

Tulsi Gabbard, Başkanlık yarışına girerken Amerikan halkının karşısına çıkan ve çözülmesine yardım etmek istediği birçok zorluğun bulunduğunu söyledi. 37 yaşındaki Gabbard’ın odaklandığı ana konular arasında iklim değişikliği, sağlık ve ceza ve adalet reformu yer alıyor. ABD’de birçok kongre üyesi kripto paralara açıkça ilgi gösteriyor. ABD Kongre Üyesi ve Cumhuriyetçi Bob Goodlatte da o isimlerden biri. Goodlatte’ın 2018’de 17.000 – 80.000 dolar değerinde Bitcoin, Bitcoin Cash ve Ethereum aldığı ortaya çıkmıştı. Ayrıca Bob’un oğlu Bobby Goodlatte Jr. Coinbase’de bir melek yatırımcı.

Elbetteki kripto paraları destekleyen ve yatırım yapanlar kadar onlara karşı çıkanlar da bulunuyor. Kaliforniya Valisi Gavin Newsom gibi diğer Demokratlar Bitcoin’in uzun vadeli destekçileriyken, bazıları kripto paraları sert bir dille eleştiriyor. 2020 ABD Başkanlık adaylığını açıklayan Elizabeth Warren’da kripto paraları eleştirenlerden. ABD’de kripto paralara olan tepkiyi kırmak amacıyla Coinbase, Circle ve Digital Currency Group işbirliğinde kripto paraları ve Blockchain’i teşvik etmek amacıyla Blockchain Association adında bir dernek kurulmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
ck x banner
ck youtube banner