Yükleniyor...

1000 BTC Üzerine Sahip Cüzdan Sayısında Artış Görülüyor

Piyasa değeri bakımından en değerli kripto varlık konumunda bulunan Bitcoin'in (BTC), piyasa değeri 174 milyar doların biraz üzerinde yer alıyor.

bitcoin bitcoin cuzdan scaled

Piyasa değeri bakımından en değerli kripto varlık konumunda bulunan Bitcoin’in (BTC), piyasa değeri 174 milyar doların biraz üzerinde yer alıyor.

Bitcoin’in potansiyel boğa koşusu uzun süredir yatırımcılar tarafından umutla bekleniyor. Bitcoin balinaları da özellikle son günlerde kripto borsalarda yer alan varlıklarını kendi cüzdanları çekiyorlar. Bunun en büyük sebebi ise daha önce Bitcoin’in yaşamış olduğu ani düşüş ve ani yükselişler sonrası BitMex gibi bazı borsaların kısa süreli çöküşleri olarak gösteriliyor.

Borsalardan çekilen kripto varlıklar arttıkça ve piyasaya yeni kurumsal oyuncular girdikçe Bitcoin cüzdanları da kabarmaya devam ediyor. Glassnode tarafından sağlanan verilere göre, 2020 yılı içerisinde cüzdanında 1000 BTC ve üzeri kripto varlık tutanların sayısında yüzde 8.9’luk bir artış gerçekleşti. Yaşanan bu artışın piyasalara nasıl bir etki yansıtacağını hep birlikte göreceğiz.

Bitcoin (BTC) yazım itibari ile 9.445 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


ck x banner
ck youtube banner