Thodex CEO'su Faruk Fatih Özer için savcılık açıklama yaptı! • Coinkolik
Yükleniyor...

Thodex CEO’su Faruk Fatih Özer için savcılık açıklama yaptı!

Thodex'in kurucusu olan Faruk Fatih Özer, yargılandığı dolandırıcılık davasında savcılıktan cevap geldi, Sanığın 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapsini istedi.

faruk fatih ozer

Thodex’in kurucusu olan Faruk Fatih Özer, yargılandığı dolandırıcılık davasında savcılıktan cevap geldi, Sanığın 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapsini istedi.

Geçtiğimiz aylarda kripto para borsası Thodex vurgunuyla Türkiye kripto ekosistemini sallayan Faruk Fatih Özer’e ait savcılık kararı yayınlandı. Savcılık, dolandırıcılık suçundan yargılanan Thodex CEO’su Faruk Fatih Özer’in 12.142 yıldan 40.462 yıla kadar hapsini istedi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cumhuriyet Savcısı, Faruk Fatih Özer’in “Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık, Tacir veya Şirket Yöneticileri ile Kooperatif Yöneticilerinin Dolandırıcılığı ve Suçtan Kaynaklanan Mal Varlığı Değerlerini Aklama” suçlarından toplamda 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanmasını talep etti.


Üyelik
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları gör
0
Düşüncelerinizi duymak istiyoruz, lütfen yorum yapın.x